«

Indische hachee

Heerlijke Indische hachee uit de slowcooker.

Ingrediƫnten

500 gram runder riblappen
4 kleine uien
2 teentjes knoflook
3 eetlepels ketjap manis
1/2 kruidenbouillonblokje
snufje laurierpoeder
snufje kruidnagelpoeder
snufje zwarte peper
225 milliliter water
sambal (naar smaak)

Bereiding

Snipper de ui fijn en snij de knoflook in kleine stukjes en doe deze in de slowcooker.

Snij de runderriblappen in stukjes, bestrooi dit met peper en doe het in de slowcooker.

Maak een mengsel van het water, het bouillonblokje, de ketjap, de sambal, de larierpoeder en kruidnagelpoeder en verdeel deze over de riblappen.

Bereid de hachee 8 uur op low.

Smakelijk eten!

Tips

Lekker met rijst en doperwten, wortel en ui stamppot of patat.

Bron

Dit recept is gebaseerd op een recept van Eetspiratie