«

»

Groene curry met biefstuk en rijst

Groene curry met biefstuk en rijst

Deze groene curry met biefstuk en rijst bevat maar een paar ingrediënten en staat supersnel op tafel!

Ingrediënten voor 2 personen

250 gram kogelbiefstuk of ander rundvlees
150 gram rijst
125 gram champignons
125 gram Chinese kool
handje taugé
200 ml kokosmelk
1,5 eetlepel Green Thai Curry kruiden
1,5 eetlepel olijfolie

Bereiding

Snij de rundvlees en Chinese kool in reepjes en de champignons door de helft.
Kook de rijst volgens de verpakking.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een wokpan op hoog vuur, voeg het rundvlees toe en schroei het dicht.
Voeg daarna 1 eetlepel kruiden toe, meng goed door, bak dit even mee en doe het vlees in een schaaltje.
Verhit de rest van de olijfolie in de wok en voeg de champignons, Chinese kool sn kruiden toe en wok deze.
Voeg de kokosmelk toe en en laat het koken, terwijl je af en toe roert.
Voeg de taugé en het vlees toe en warm deze even mee.
Doe de gekookte rijst op een bord of in een schaaltje.
Verdeel de curry met rundvlees over de rijst.

Smakelijk eten!

Groene curry met biefstuk en rijst

Bron: Euroma.nl